CAK  
 
Hij is er: de blauwe knop
Met een druk op de knop zien welke facturen nog openstaan. Vanaf deze week hebben Wmo- en Wlz-klanten de beschikking over zo’n knop. De blauw gekleurde knop is te vinden in de Mijn-omgeving van de CAK-website. Andere uitvoeringsorganisaties zullen binnenkort ook live gaan met de blauwe knop. Klanten kunnen zo duidelijk en snel zien bij welke organisatie ze facturen hebben openstaan.

De blauwe knop is een generiek herkenbare knop in de ‘Mijn-omgeving’ van uitvoeringsorganisa­ties DUO, CAK en UWV. Ook zal de knop te vinden zijn op websites van enkele gemeenten. Uitvoeringsorganisaties DUO, UWV en CAK, deelnemende gemeenten en VNG Realisatie hebben de blauwe knop samen ontwikkeld. Met een druk op de knop ziet de klant welke facturen hij heeft openstaan.

Hulp bij schulden
Doel is om burgers beter inzicht te geven in hun gegevens. De blauwe knop is ook met het oog het verlenen van schuldhulp een welkome tool. Inzicht krijgen in financiële gegevens blijkt vaak een struikelblok voor mensen die van hun financiële problemen af willen komen.

Twitter   Email   Website
CAK   Prinses Beatrixlaan 7
2595 AK Den Haag